Ζώα Καταφυγίου

Φωτογραφίες από τα ζώα που φιλοξενούνται στο καταφύγιο.

 

 

Έλα

Η Έλα σώθηκε σαν από θαύμα όταν στην προσπάθεια της να ξεφύγει τραυματίστηκε σοβαρά. Την φροντίσαμε πολύ καιρό ώσπου να επουλωθεί το τραύμα της και να γίνει ξανά καλά. Έμεινε μαζί μας γιατί είναι πολύ φοβισμένο ζώο παρ’ όλες τις προσπάθειες που κάνει να μας πλησιάσει. Είναι περίπου τεσσάρων χρόνων, στειρωμένη.

 

Mo

Υιοθετήστε τον Μο!Τον παράτησαν δεμένο έξω από το καταφύγιο μαζί με τα 3 αδέρφια του. Δυστυχώς κάποιος “καλός” άνθρωπος φρόντισε να δηλητηριάσει τα 2. Έμεινε ο Μο, ημίαιαμο λαμπραντοράκι πολύ καλού χαρακτήρα. Ζει στην αυλή έξω από το καταφύγιο λόγω έλλειψης χώρου. Είναι 7 μηνών πλήρως εμβολιασμένος! Φοβόμαστε μην έχει την τύχη των αδερφών του… Επείγει η υιοθεσία του! Θέλεις να τον σώσεις;;

Για να τον υιοθετήσετε καλείτε στο 6977951694
ή στέλνετε μήνυμα στο spatzh@hotmail.com
Adopt Mo and Molly!

Mo, abandoned with his 3 brothers and sisters, outside of the shelter! A “good” man poisoned them and 2 of their siblings are now dead. He is now living at the garden of the shelter due to lack of space. Mo is a very sweet and affecionate, playful, 7 months old puppy. He is a mixed labrador. Care to save him?

Apply for him: spazth@hotmail.com

 

Ζιζέλ

H γλυκιά μας Ζιζέλ είναι θύμα κακοποίησης. Στο καταφύγιο μας σιγά σιγά γιατρεύτηκαν οι πληγές της και τώρα ήρθε η ώρα να βρει και αυτή το σπίτι της. Είναι πολύ χαδιάρα, κεφάτη και παιχνιδιάρα και κάνει πολύ παρέα με την άλλη κακοποιημένη μας σκυλίτσα την Τζίνα. Στειρωμένη, εμβολιασμένη πλήρως. Ποιος θα της δώσει ένα σπιτάκι;

Για να την υιοθετήσετε καλείτε στο 6977951694
ή στέλνετε μήνυμα στο spatzh@hotmail.comOur sweet Zizel, she a victim of abuse. We helped her heal and now she is ready to move to her new forever home. Will it be yours??? She loves to be petted and she is good friends with Geena the other abused dog at our shelter.
She is spayed and fully vaccinated, 2 years old.

Apply for her: spazth@hotmail.com

Ιάσων

Ο Ιάσων και η Μόνα είναι τα δύο από τα έξι κουταβάκια που σώσαμε όταν γύρω στα Χριστούγεννα του 2013 σκότωσαν την μητέρα τους. Τα τέσσερα υιοθετήθηκαν, μας έμειναν όμως αυτές οι δύο χαρούμενες φατσούλες που περιμένουν μια αγκαλιά να τα ζεστάνει και να τα δώσει τη ζωή που τα αξίζει.
Είναι εμβολιασμένα και τσιπαρισμένα.

 

Μόνα

 

Linda

Linda photo Linda-1.jpg
H Linda μας μεγάλωσε! Όταν μας την έφεραν από το Δήμο ήταν μόλις 2 μηνών, τώρα είναι μια κοπέλα 1 έτους, χαρούμενη και πολύ παιχνιδιάρα! Πέρασε μια δύσκολη εμπειρία με το ποδαράκι της που χειρουργήθηκε, αλλά τώρα είναι μια χαρά!

 

Pako

Υιοθετήστε τον Pako, ένα από τα 12 κουτάβια που μαζέψαμε τον περσινό παγωμένο χειμώνα. Τα περισσότερα αδερφάκια του υιοθετήθηκαν, και έχουν μείνει πλέον τα 4. Ο Πάκο είναι περίπου 7 μηνών σήμερα και ετοιμάζεται για στείρωση. Έχει εξαιρετικό χαρακτήρα και τα πάει πολύ καλά με ανθρώπους αλλά και ζώα. Περιμένει και αυτός ένα μόνιμο σπίτι!
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977951694

 

Χάρης

Υιοθετήστε τον Χάρη! Adopt Charis!

Ένας υπέροχος κούταβος περίπου 7 μηνών! Πολύ ανθρωποεντρικός, πολύ χαδιάρης, παιχνιδιάρης και γλυκός! Τα πάει καλά με τα άλλα σκυλάκια, τα πάει ακόμα καλύτερα με ανθρώπους!! Ψάχνει ένα σπίτι που θα του δώσει όλη τη φροντίδα και αγάπη που του αξίζει! Θα γίνει μεσαίου μεγέθους.
Για να τον υιοθετήσετε καλείτε στο 6977951694
ή στέλνετε μήνυμα στη σελίδα ή στο spatzh@hotmail.com

Meet Charis! He is an adorable 6 months old puppy! Full of life, happy and very playful!! He loves other dogs but he loves even more the human touch!! Very social and sweet, looking his furever home! He will become a medium size doggie.

Apply for him: spazth@hotmail.com or via PM to our page