Ζώα Καταφυγίου

Φωτογραφίες από τα ζώα που φιλοξενούνται στο καταφύγιο.

 

 

Έλα

Η Έλα σώθηκε σαν από θαύμα όταν στην προσπάθεια της να ξεφύγει τραυματίστηκε σοβαρά. Την φροντίσαμε πολύ καιρό ώσπου να επουλωθεί το τραύμα της και να γίνει ξανά καλά. Έμεινε μαζί μας γιατί είναι πολύ φοβισμένο ζώο παρ’ όλες τις προσπάθειες που κάνει να μας πλησιάσει. Είναι περίπου τεσσάρων χρόνων, στειρωμένη.

Πάκο

Ο Πάκο είναι ένα από τα 12 μωρά της Λούνα, τα οποία σώσαμε μαζί με τη μαμά τους περίπου 1,5 χρόνο πριν, και ένα από τα 4 αδερφάκια που δεν έχουν υιοθετηθεί ακόμα και βρίσκονται μαζί μας, στο καταφύγιο.

Ευγενικός, ντροπαλός, δεν ενοχλεί κανέναν, με μία παρουσία που κυριαρχεί. Σίγουρα θα γίνει ο καλύτερος φύλακας για εσάς, εάν του ανοίξετε το σπίτι σας και του δώσετε μια θέση στην οικογένειά σας!

Ο Πάκο είναι στειρωμένος και εμβολιασμένος.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον Πάκο, καλέστε μας στο 6977951694. Ας τον βοηθήσουμε να βρει και αυτός ένα καλό σπίτι.

 

Λάρυ

Ο Λάρυ είναι ένα από τα 12 μωρά της Λούνα, τα οποία σώσαμε μαζί με τη μαμά τους περίπου 1,5 χρόνο πριν, και ένα από τα 4 αδερφάκια που δεν έχουν υιοθετηθεί ακόμα και βρίσκονται μαζί μας, στο καταφύγιο.
Ο Λάρυ είναι ο όμορφος της παρέας. Επιβλητικός, χαρούμενος αλλά και πολύ χαδιάρης.

Ποια αγκαλιά θα χωρέσει τον καλό μας Λάρυ; Είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει και τη δική σας ζωή!

Ο Λάρυ είναι στειρωμένος και εμβολιασμένος.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον Λάρυ, καλέστε μας στο 6977951694. Ας τον βοηθήσουμε να βρει και αυτός ένα καλό σπίτι.

Κλάρα

Η Κλάρα είναι ένα από τα 12 μωρά της Λούνα, τα οποία σώσαμε μαζί με τη μαμά τους περίπου 1,5 χρόνο πριν, και ένα από τα 4 αδερφάκια που δεν έχουν υιοθετηθεί ακόμα και βρίσκονται μαζί μας, στο καταφύγιο.

Η Κλάρα είναι το κορίτσι μας! Ξεχωρίζει με τον ευγενικό της χαρακτήρα. Της αρέσουν τα παιχνίδια με όλους. Τρελαίνεται για βόλτες και είναι έτοιμη να χαρίσει την αγάπη σε παιδιά και μεγάλους!


Η Κλάρα είναι στειρωμένη και εμβολιασμένη.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την Κλάρα, καλέστε μας στο 6977951694. Ας την βοηθήσουμε να βρει και αυτή ένα καλό σπίτι.