Ζώα Καταφυγίου

Φωτογραφίες από τα ζώα που φιλοξενούνται στο καταφύγιο.

 

Έλα

Η Έλα σώθηκε σαν από θαύμα όταν στην προσπάθεια της να ξεφύγει τραυματίστηκε σοβαρά. Την φροντίσαμε πολύ καιρό ώσπου να επουλωθεί το τραύμα της και να γίνει ξανά καλά. Έμεινε μαζί μας γιατί είναι πολύ φοβισμένο ζώο παρ’όλες τις προσπάθειες που κάνει να μας πλησιάσει. Είναι περίπου τεσσάρων χρόνων, στειρωμένη.

 

Mo και Μόλλυ

Υιοθετήστε τον Μο και τη Μόλλυ!Τον παράτησαν δεμένο έξω από το καταφύγιο μαζί με τα 3 αδέρφια του. Δυστυχώς κάποιος “καλός” άνθρωπος φρόντισε να δηλητηριάσει τα 2. Έμεινε ο Μο και η Μολλυ, ημίαιαμα λαμπραντοράκια πολύ καλού χαρακτήρα. Ζουν στην αυλή έξω από το καταφύγιο λόγω έλλειψης χώρου. Είναι 5 μηνών πλήρως εμβολιασμένα! Φοβόμαστε μην έχουν την τύχη των αδερφών τους… Επείγει η υιοθεσία τους! Θέλεις να τα σώσεις;;

Για να τους υιοθετήσετε καλείτε στο 6977951694
ή στέλνετε μήνυμα στο spatzh@hotmail.com
Adopt Mo and Molly!

Mo, abandoned with his 3 brothers and sisters, outside of the shelter! A “good” man poisoned them and 2 of their siblings are now dead. He and Molly are living at he garden of the shelter due to lack of space. Both are very sweet and affecionate, playful, 5 months old puppies. They are mixed labradors. Care to save them?

Apply for them: spazth@hotmail.com

 

Ζιζέλ

H γλυκιά μας Ζιζέλ είναι θύμα κακοποίησης. Στο καταφύγιο μας σιγά σιγά γιατρεύτηκαν οι πληγές της και τώρα ήρθε η ώρα να βρει και αυτή το σπίτι της. Είναι πολύ χαδιάρα, κεφάτη και παιχνιδιάρα και κάνει πολύ παρέα με την άλλη κακοποιημένη μας σκυλίτσα την Τζίνα. Στειρωμένη, εμβολιασμένη πλήρως. Ποιος θα της δώσει ένα σπιτάκι;

Για να την υιοθετήσετε καλείτε στο 6977951694
ή στέλνετε μήνυμα στο spatzh@hotmail.comOur sweet Zizel, she a victim of abuse. We helped her heal and now she is ready to move to her new forever home. Will it be yours??? She loves to be petted and she is good friends with Geena the other abused dog at our shelter.
She is spayed and fully vaccinated, 2 years old.

Apply for her: spazth@hotmail.com

Ιάσων

Ο Ιάσων και η Μόνα είναι τα δύο από τα έξι κουταβάκια που σώσαμε όταν γύρω στα Χριστούγεννα του 2013 σκότωσαν την μητέρα τους. Τα τέσσερα υιοθετήθηκαν, μας έμειναν όμως αυτές οι δύο χαρούμενες φατσούλες που περιμένουν μια αγκαλιά να τα ζεστάνει και να τα δώσει τη ζωή που τα αξίζει.
Είναι εμβολιασμένα και τσιπαρισμένα.

 

Μόνα

 

Linda

Linda photo Linda-1.jpg
H Linda μας μεγάλωσε! Όταν μας την έφεραν από το Δήμο ήταν μόλις 2 μηνών, τώρα είναι μια κοπέλα 1 έτους, χαρούμενη και πολύ παιχνιδιάρα! Πέρασε μια δύσκολη εμπειρία με το ποδαράκι της που χειρουργήθηκε, αλλά τώρα είναι μια χαρά!